نویسنده سوری تأکیدکرد که گروههای مسلح تروریستی، عملیات سوریه را در عمل به تهدیدهای بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر دشمن صهیونیستی آغاز کردند تا نبرد اسرائیلی جدید را در این میدان بهراه بیندازند.
تارنمای شبکه خبری الجزیره نوشت، حکم دیوان بین المللی کیفری، رویای بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسرائیل را که رویای گسترش قلمرو خود را در سر داشت بر باد داد و اکنون دنیای واقعی او کوچک تر شده است.
یکی از مهمترین اتفاقات اخیر در حوزه عدالت بینالمللی، صدور حکم بازداشت برای بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، و یوآو گالانت، وزیر دفاع این کشور، توسط دیوان کیفری بینالمللی (ICC) است. این اقدام، فواید و پیامدهای مثبت بسیاری برای منطقه خاورمیانه و جامعه جهانی به همراه دارد.
اجرایی شدن حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت از سوی دیوان کیفری بینالمللی (ICC)، به تنهایی قادر به پایان دادن به جنایات اسرائیل بر مردم غزه نیست. با این حال، این حکم میتواند پیامدهایی داشته باشد که به محدود شدن این جنایات کمک کند یا زمینه را برای تغییر در رفتار اسرائیل فراهم سازد. برای بررسی بهتر این موضوع، به چند نکته کلیدی میپردازیم.
مبلغ تقریبی و مدرس حوزه های علمیه اهل سنت استان گلستان نوشت: پیشرفت حوزههای علمیه و مدارس علوم دینی اهل سنت ترکمن، نیازمند توجه به مسائل مختلف آموزشی، امکانات، انسجام اجتماعی و بهرهگیری از دانش روز است.
یک تحلیلگر لبنانی با اشاره به صدور حکم دستگیری نخستوزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ سابق وی از سوی دادگاه بینالمللی دادگستری تاکیدکرد که این حکم نشان داد، نتانیاهو در حال مرگ سیاسی بوده و نفسهای آخرش را میکشد و پیروزی مقاومت هم قطعی است.
یک تحلیلگر فلسطینی تاکیدکرد که حکم دادگاه بین المللی کیفری(برای دستگیری نتانیاهو وگالانت)، یک گام مهم و پیشرفت چشمگیر در مسیر پایان دادن به چندین دهه مصونیت و فرار اشغالگران صهیونیست از بازخواست و مجازات به شمار میرود.
امام جماعت مسجد ابوحنیفه روستای بلوچ آباد گردایش شهرستان رامیان نوشت: در شرایطی که مسلمانان در غزه و لبنان در برابر هجوم دشمنان اسلام قرار دارند و رمقی برایشان نگذاشته است برگزاری مجالس رقص و کنسرت در سرزمین حجاز، لکه ننگی است بر پیشانی حاکمان خودکامهای که خود را خادم حرمین شریفین می نامند.
توبهکننده باید، به جبران و تدارک حقوق پایمال شده بپردازد. یعنی بعد از پشیمانی قلبی و اظهار ندامت و پس از آنکه تصمیم گرفت، در آینده حقوق خداوند یا مردم را ضایع نکند، در اولین فرصت ممکن، جبران عملکرد گذشته را آغاز کند.
به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب(تنا)، متن یادداشت به شرح زیر است:
همواره این سؤال اساسی در تفکر و ضمیر هر انسان آزادهای ایجاد میشود که چرا بهاینصورت انسانهایی در دل یک سرزمین کهن و باستانی که متعلق به خودشان است، در باتلاقی به دام افتادهاند و قربانی و سلاخی میشوند و گروهی اقلیت با آسایش خاطر، از هوا، ...
یک رسانه سعودی به مناسبت نشست فوق العاده سازمان همکاریهای اسلامی و اتحادیه عرب در ریاض به واکاوی جنبههای مثبت نزدیکی روابط میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان پرداخت و این اتفاق را عامل شکوفایی منطقه ارزیابی کرد.
آیا سازمان کنفرانس اسلامی با عضویت ۵۷ کشور، توان تأمین مایحتاج دو میلیون مردم بی پناه غزه را ندارد؟! پس فلسفه وجودی این سازمان برای چیست؟! مگر نه اینست که این سازمان برای دفاع از حرمت مسجدالاقصی تشکیل شده، پس چرا به ملت فلسطین اینقدر بی توجهی می کنند؟!
در سرزمینی که آتش و خون، هوای شبانهاش را به سوز میکشد، برخی حکامِ عرب چنان در سکوت فرو رفتهاند که گویی هیچ فریادی به گوششان نمیرسد. غزه زیر سایه سنگین بمبارانها میسوزد و مردمش در هر طلوع، زخمهای جدیدی از ظلم و بیداد بر پیکرشان میبینند؛ اما اینان(حکام کشورهای عربی)، آرام و بیدرد، همچون گلابیهایی بیحس، نظارهگرند.
آن شب، آسمانِ شب، برای کودکان غزه و لبنان ستارهباران بود، و نسیمی دلنشین از کوههای دوردست، از جانب ایران، پیامآور آرامشی بود که برای یک شب نیز به این سرزمینهای آزرده رسیده بود. شبهای آرامی بود؛ شبهایی که برای مردم فلسطین و لبنان، طعم زندگی میداد، شبی بود که امید در دلها کاشته شد.
مردم یمن آماده فداکردن همه داشتههای گرانبهای خود در مقابل ماندن در جبهه حق هستند و به دلیل شدت بحرانها و جنگهایی که پشت سر گذاشته، امروز چیزی برای از دست دادن ندارد بلکه او امروز از لذت پیروزی و طعم آزادی که بعد از هر نبرد میچشد، لذت میبرد.