﻿<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<!-- generator="استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 4.0" -->
<rss version="2.0" xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom">
    <channel>
        <title>خبرگزاری تقریب - پربيننده ترين عناوين استان سیستان و بلوچستان :: نسخه کامل</title>
        <description><![CDATA[تهيه شده توسط خبرگزاری تقریب]]></description>
        <link>https://www.taghribnews.com/fa/Provinces/Sistan_and_Baluchestan_Province</link>
        <lastBuildDate>Fri, 05 Jun 2026 17:55:49 GMT</lastBuildDate>
        <generator>استوديو خبر (سيستم جامع انتشار خبر و اتوماسيون هيئت تحريريه) نسخه 4.0</generator>
        <image>
            <url>https://www.taghribnews.com/skins/default/fa/normal/ch01_newsfeed_logo.gif</url>
            <title>خبرگزاری تقریب - پربيننده ترين عناوين استان سیستان و ...</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/Provinces/Sistan_and_Baluchestan_Province</link>
            <width>100</width>
            <height>70</height>
            <description><![CDATA[تهيه شده توسط خبرگزاری تقریب]]></description>
        </image>
        <language>fa</language>
        <copyright>نقل و نشر مطالب با ذکر نام خبرگزاری تقریب بلامانع است.</copyright>
        <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 17:55:49 GMT</pubDate>
        <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
        <ttl>60</ttl>
        <atom:link href="https://www.taghribnews.com/rssau.d74x64xddth9e,gc7.k44k..am15f564lf.xml" rel="self" type="application/rss+xml" />
        <item>
            <title>اقامه نماز جمعه 15 خرداد 1405 در زابل</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724803/1/اقامه-نماز-جمعه-15-خرداد-1405-زابل</link>
            <description></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 15:29:14 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724803/1/اقامه-نماز-جمعه-15-خرداد-1405-زابل</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724803-b.jpg" length="38828" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>تأکید امام جمعه زابل بر لزوم هوشیاری در جنگ ترکیبی</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/news/724790/تأکید-امام-جمعه-زابل-لزوم-هوشیاری-جنگ-ترکیبی</link>
            <description><![CDATA[به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حجت&zwnj;الاسلام و المسلمین مجید پوراندخت در خطبه دوم نماز جمعه ۱۵ خرداد این شهرستان با تأکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب، تصریح کرد: دشمنان به&zwnj;ویژه آمریکا در قالب &laquo;جنگ ترکیبی&raquo; به&zwnj;دنبال کاهش تاب&zwnj;آوری مردم و ایجاد اختلال در محاسبات مسئولان هستند و تنها راه مقابله با این توطئه&zwnj;ها، حفظ وحدت، بصیرت و تبعیت از رهبری است.

وی با توصیه خود و نمازگزاران به تقوای الهی، سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد و دستگیری امام خمینی(ره) در سال ۱۳۴۲ را گرامی داشت و یاد و خاطره بنیانگذار انقلاب اسلامی و شهدای این قیام را زنده نگه داشت.

نقش&zwnj;آفرینی ائمه اطهار در هدایت جامعه

امام جمعه زابل با اشاره به مناسبت&zwnj;های پیش&zwnj;رو، ولادت امام موسی بن جعفر(ع) را تبریک گفت و اظهار داشت: نباید تصویری منفعل از این امام همام ارائه شود، چرا که دوران زندان طولانی ایشان نشان&zwnj;دهنده جهاد مستمر و نقش&zwnj;آفرینی جدی در هدایت جامعه است.

وی افزود: امام موسی کاظم(ع) نقش مهمی در تبیین معارف دینی و تداوم مکتب اهل&zwnj;بیت(ع) پس از امام صادق(ع) ایفا کردند و حضور فرزندان ایشان در ایران، از جمله امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س)، منشأ برکات فراوان برای مردم این سرزمین بوده است.

پوراندخت همچنین با اشاره به روز مباهله، این واقعه را سندی روشن بر حقانیت اهل&zwnj;بیت(ع) دانست و همراهی پیامبر اسلام(ص) با آنان را نشانه جایگاه ویژه ایشان در هدایت بشر عنوان کرد.

تأکید بر تکریم سالمندان و جایگاه خانواده

وی با گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، بر ضرورت احترام به سالمندان تأکید کرد و گفت: در فرهنگ اسلامی، بزرگان جامعه سرمایه&zwnj;های ارزشمند و دارای تجربه هستند و باید مورد توجه و تکریم قرار گیرند.

افشای اهداف دشمن در جنگ ترکیبی

امام جمعه زابل در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت عید غدیر و سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار داشت: نظام سلطه، به&zwnj;ویژه آمریکا، با هویت ایرانی، اسلامی و انقلابی ملت ایران مشکل دارد و درصدد تضعیف این مؤلفه&zwnj;ها است.

وی با بیان اینکه دشمنان در عرصه نظامی از ملت ایران شکست خورده&zwnj;اند، افزود: اکنون با بهره&zwnj;گیری از ابزارهای جنگ ترکیبی، تلاش می&zwnj;کنند از طریق ترویج یأس، تردید، ترس و اختلاف، انسجام داخلی کشور را تضعیف کنند.

پوراندخت تصریح کرد: در این جنگ، دشمن بر دو محور کاهش تاب&zwnj;آوری مردم و ایجاد خطا در تصمیم&zwnj;گیری مسئولان تمرکز کرده و تلاش دارد با عملیات روانی، فضای جامعه را دچار بدبینی کند.

هشدار نسبت به اعتماد به دشمن

وی با هشدار درباره رفتار دوگانه آمریکا در مذاکرات گفت: نباید به وعده&zwnj;های دشمن اعتماد کرد و هرگونه ساده&zwnj;اندیشی در این زمینه می&zwnj;تواند خسارت&zwnj;بار باشد.

امام جمعه زابل تأکید کرد: مسئولان باید از هرگونه گفتار و رفتار ناامیدکننده و تفرقه&zwnj;انگیز پرهیز کرده و با شفافیت و تدبیر، مانع شکل&zwnj;گیری بدبینی در جامعه شوند.

انتهای پیام/]]></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 12:26:32 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/news/724790/تأکید-امام-جمعه-زابل-لزوم-هوشیاری-جنگ-ترکیبی</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724790-b.jpg" length="34750" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>تأکید امام جمعه چابهار بر نقش ولایت فقیه در عزت ملی و ضرورت حفظ وحدت</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/news/724791/تأکید-امام-جمعه-چابهار-نقش-ولایت-فقیه-عزت-ملی-ضرورت-حفظ-وحدت</link>
            <description><![CDATA[به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب،&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام سید محمد موسوی در خطبه های نماز جمعه این هفته چابهار با تأکید بر جایگاه راهبردی &laquo;غدیر&raquo; در شکل&zwnj;گیری نظام اسلامی، ولایت فقیه را امتداد این مسیر دانست و تصریح کرد: فاصله گرفتن از ولایت، عامل اصلی بسیاری از آسیب&zwnj;های تاریخی در جهان اسلام بوده است.

وی در سخنانی با محوریت تبیین مفاهیم غدیر، ولایت و عزت ملی، اظهار داشت: غدیر خم تنها یک واقعه تاریخی نیست، بلکه الگویی کامل برای حکمرانی اسلامی به شمار می&zwnj;رود و هرجا امت اسلامی از این مسیر فاصله گرفته، دچار ضعف و انحراف شده است.

ولایت فقیه؛ حصار مستحکم اسلام
امام جمعه چابهار با اشاره به نقش ولایت فقیه در صیانت از ارزش&zwnj;های دینی افزود: در عصر غیبت، ولی فقیه به&zwnj;عنوان &laquo;حصار اسلام&raquo; عمل می&zwnj;کند و مانع نفوذ آسیب&zwnj;ها و انحرافات در جامعه اسلامی می&zwnj;شود. به گفته وی، پیوند نظام جمهوری اسلامی با ولایت فقیه، عامل اصلی اقتدار و استقلال کشور در برابر قدرت&zwnj;های جهانی است.

وی با اشاره به شرایط منطقه و جهان اسلام، ناتوانی برخی کشورهای اسلامی در برابر جنایات علیه مسلمانان، از جمله در غزه، را ناشی از نبود وحدت و فاصله گرفتن از اسلام اصیل دانست و بر ضرورت بازگشت به آموزه&zwnj;های ولایی تأکید کرد.

هشدار نسبت به دو تهدید مهم
حجت&zwnj;الاسلام موسوی در بخش دیگری از سخنان خود به دو خطر اساسی اشاره کرد و گفت: نخست، ایجاد ناامیدی در میان مسئولان است که می&zwnj;تواند روند پیشرفت کشور را مختل کند؛ و دوم، تلاش دشمن برای تضعیف صبر و مقاومت مردم که هدف آن ضربه زدن به انسجام ملی است.

وی تأکید کرد: حفظ روحیه امید در میان مسئولان و تقویت ایستادگی در میان مردم، لازمه عبور از چالش&zwnj;ها و خنثی&zwnj;سازی توطئه&zwnj;های دشمنان است.

لزوم تقویت روحیه برادری در مسیر سازندگی
امام جمعه چابهار با اشاره به بیانات بنیانگذار انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: تا زمانی که مردم در صحنه حضور داشته و از رهبری حمایت کنند، آسیبی متوجه کشور نخواهد شد. وی همچنین بر ضرورت تقویت &laquo;تفکر برادری&raquo; در مسیر بازسازی و سازندگی کشور تأکید کرد.

موسوی در پایان با اشاره به جایگاه علمی و دینی امام جعفر صادق (ع)، نقش علما و فقها را در هدایت جامعه اسلامی مهم دانست و بر لزوم تمسک به آموزه&zwnj;های دینی برای حفظ انسجام و اقتدار ملی تأکید کرد.

انتهای پیام/
&nbsp;]]></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 12:48:22 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/news/724791/تأکید-امام-جمعه-چابهار-نقش-ولایت-فقیه-عزت-ملی-ضرورت-حفظ-وحدت</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724791-b.jpg" length="57003" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>اقامه نماز جمعه ۱۵ خرداد ماه ۱۴۰۵ در زهک</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724800/1/اقامه-نماز-جمعه-۱۵-خرداد-ماه-۱۴۰۵-زهک</link>
            <description></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 14:27:03 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724800/1/اقامه-نماز-جمعه-۱۵-خرداد-ماه-۱۴۰۵-زهک</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724800-b.jpg" length="45153" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>صد روز مقاومت نماد بصیرت و وحدت مردم در برابر جنگ روانی دشمن است</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/news/724789/صد-روز-مقاومت-نماد-بصیرت-وحدت-مردم-برابر-جنگ-روانی-دشمن</link>
            <description><![CDATA[به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب،&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام والمسلمین حیدرعلی راشکی در خطبه دوم نماز جمعه ۱۵ خرداد با اشاره به حضور مستمر مردم در &laquo;صد روز مقاومت و ایستادگی&raquo;، این حضور را نشانه&zwnj;ای از ایمان، بصیرت و پایبندی ملت به آرمان&zwnj;های انقلاب اسلامی دانست.

وی تأکید کرد: نقش مردم در این میدان، همانند نقش سلاح در دوران دفاع مقدس است و حضور آنان در صحنه، عامل اصلی خنثی&zwnj;سازی نقشه&zwnj;های دشمن به شمار می&zwnj;رود.

امام جمعه زهک با بیان اینکه دشمن تلاش دارد با ایجاد دوقطبی و جنگ روانی، وحدت ملی را هدف قرار دهد، افزود: آنچه پیروزی را تضمین می&zwnj;کند، ایمان و انسجام مردم است و ملت ایران با حفظ وحدت، این توطئه&zwnj;ها را ناکام گذاشته&zwnj;اند.

وی همچنین با اشاره به تحولات منطقه، حمایت از جبهه مقاومت را مورد تأکید قرار داد و گفت: حزب&zwnj;الله لبنان بخشی از پیکره مقاومت اسلامی است و این جبهه، مجموعه&zwnj;ای به&zwnj;هم&zwnj;پیوسته و متحد در برابر دشمنان محسوب می&zwnj;شود.

راشکی در ادامه با اشاره به اهمیت راهبردی تنگه هرمز و فضاسازی&zwnj;های رسانه&zwnj;ای دشمن تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در برابر فشارها ایستادگی کرده و ابتکار عمل را در اختیار دارد.

امام جمعه زهک در پایان با اشاره به مناسبت&zwnj;های پیش&zwnj;رو از جمله ۱۵ خرداد، ولادت امام موسی کاظم(ع) و عید مباهله، بر پیوند عمیق هویت دینی و انقلابی مردم تأکید کرد و از برگزاری برنامه&zwnj;های فرهنگی و مذهبی در مناطق مختلف شهرستان قدردانی کرد.

انتهای پیام/]]></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 12:15:48 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/news/724789/صد-روز-مقاومت-نماد-بصیرت-وحدت-مردم-برابر-جنگ-روانی-دشمن</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724789-b.jpg" length="40207" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>وحدت ملی؛ رمز اقتدار ایران اسلامی است</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/news/724787/وحدت-ملی-رمز-اقتدار-ایران-اسلامی</link>
            <description><![CDATA[به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب،&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام والمسلمین مجتبی بامری در خطبه&zwnj;های امروز نمازجمعه سراوان بیان کرد: یکی از بزرگ&zwnj;ترین نعمت&zwnj;های الهی که در حوادث و آزمون&zwnj;های مختلف برای ملت ایران آشکار شده، لطف و عنایت خداوند نسبت به انقلاب اسلامی است و حمایت الهی از انقلاب اسلامی نشان&zwnj;دهنده حقانیت این مسیر بوده و دشمنان باوجود بهره&zwnj;گیری از همه امکانات و تجهیزات خود نتوانسته&zwnj;اند به اهدافشان دست یابند.

وی با اشاره به تحولات اخیر منطقه و فشارهای دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: یکی از بزرگ&zwnj;ترین نشانه&zwnj;های لطف و عنایت الهی به انقلاب اسلامی، حضور همیشگی مردم در صحنه&zwnj;های مختلف است که دشمنان انقلاب اسلامی با بهره&zwnj;گیری از تمامی امکانات نظامی، سیاسی، امنیتی و رسانه&zwnj;ای خود تلاش کردند ملت ایران را از آرمان&zwnj;های انقلاب جدا کنند، اما حضور مردم در میدان، همه محاسبات آنان را برهم زد.

&nbsp;امام&zwnj;جمعه سراوان تصریح کرد: دشمنان برای ضربه&zwnj;زدن به جمهوری اسلامی از هیچ اقدامی فروگذار نکرده&zwnj;اند و با استفاده از پیشرفته&zwnj;ترین تجهیزات و امکانات خود در زمین، دریا و آسمان به دنبال تضعیف نظام اسلامی بوده&zwnj;اند، اما آنچه آنان را ناکام گذاشته، ایمان مردم، روحیه مقاومت و حمایت ملت از انقلاب اسلامی بوده است.

&nbsp;مذاکره؛ ابزاری برای تأمین حقوق ملت
&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام بامری با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی هرگز دشمنی&zwnj;های استکبار جهانی را فراموش نمی&zwnj;کند، خاطرنشان کرد: ملت ایران خاطره جنایت&zwnj;ها، ترورها و دشمنی&zwnj;های دشمنان را از یاد نخواهد برد و کسانی که دستشان به خون فرزندان این ملت آلوده است، نمی&zwnj;توانند انتظار دوستی و اعتماد داشته باشند.

&nbsp;وی ادامه داد: اگر در مقاطعی گفتگو یا مذاکره&zwnj;ای صورت می&zwnj;گیرد، این مذاکرات نه از سر ضعف، بلکه برای احقاق حقوق ملت ایران و دفاع از منافع کشور است. جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه&zwnj;ها بااقتدار از حقوق مردم دفاع کرده و هرگز از اصول و آرمان&zwnj;های خود عقب&zwnj;نشینی نخواهد کرد.

امام&zwnj;جمعه سراوان، وجود رهبر معظم انقلاب را از نعمت&zwnj;های بزرگ الهی برای ملت ایران دانست و اظهار کرد: خداوند متعال پس از ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، رهبری حکیم، شجاع، زمان&zwnj;شناس و آشنا به مکتب امام را برای هدایت انقلاب اسلامی قرار داد تا مسیر عزت و استقلال ملت ایران باقدرت ادامه یابد.

&nbsp;حجت السلام بامری افزود: رهبر معظم انقلاب در طول سال&zwnj;های گذشته باتدبیر، هوشمندی و شجاعت خود کشور را از گردنه&zwnj;های دشوار عبور داده&zwnj;اند و امروز نیز مهم&zwnj;ترین توصیه ایشان حفظ وحدت، انسجام ملی، امید به آینده و ایستادگی در برابر دشمنان است.

&nbsp;جنگ رسانه&zwnj;ای دشمن برای تضعیف اراده ملت
وی با اشاره به تلاش&zwnj;های گسترده رسانه&zwnj;های معاند گفت: دشمنان امروز بیش از هر زمان دیگری بر جنگ&zwnj;شناختی و رسانه&zwnj;ای تمرکز کرده&zwnj;اند و تلاش می&zwnj;کنند با انتشار اخبار نادرست، بزرگ&zwnj;نمایی مشکلات و ایجاد فضای ناامیدی، اراده ملت ایران را تضعیف کنند.

امام&zwnj;جمعه سراوان اشاره کرد: هدف اصلی دشمن، شکستن روحیه مقاومت مردم و ایجاد تردید نسبت به آینده کشور است، اما ملت ایران بارها نشان داده&zwnj;اند که در برابر این توطئه&zwnj;ها هوشیار هستند و اجازه نخواهند داد دشمنان به اهداف خود دست پیدا کنند.

حجت&zwnj;الاسلام والمسلمین بامری با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از آزمون&zwnj;های دشوار مختلف سربلند بیرون&zwnj;آمده است، اظهار داشت: ملت ایران امروز در یک مقطع تاریخی قرار دارد و با حفظ وحدت، بصیرت و روحیه مقاومت می&zwnj;تواند آینده&zwnj;ای روشن&zwnj;تر از گذشته را رقم بزند.

&nbsp;وی افزود: دشمنان تصور می&zwnj;کردند با فشارهای مختلف می&zwnj;توانند ملت ایران را به&zwnj;زانو درآورند، اما امروز خود آنان با بحران&zwnj;های متعدد مواجه شده&zwnj;اند و جمهوری اسلامی ایران همچنان مقتدر، مستقل و تأثیرگذار در معادلات منطقه&zwnj;ای و جهانی حضور دارد.

&nbsp;سیره امام موسی کاظم (ع)؛ درس استقامت و مبارزه
&nbsp;امام&zwnj;جمعه سراوان در بخش دیگری از خطبه&zwnj;ها با تسلیت سالروز شهادت امام موسی کاظم (ع) گفت: آن امام همام یکی از برجسته&zwnj;ترین الگوهای صبر، استقامت و مبارزه با ظلم در تاریخ اسلام است و بخش مهمی از عمر شریف خود را در زندان&zwnj;های حکومت&zwnj;های ستمگر سپری کرد.

&nbsp;وی افزود: امام موسی کاظم (ع) باوجود فشارها و محدودیت&zwnj;های فراوان، هرگز از مسیر حق عقب&zwnj;نشینی نکرد و همین روحیه مقاومت و ایستادگی، امروز نیز می&zwnj;تواند الگویی برای ملت&zwnj;های مسلمان در مقابله با ظلم و استکبار باشد.

&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام والمسلمین بامری در پایان از مردم خواست با حضور گسترده در تجمعات، برنامه&zwnj;های فرهنگی و مراسم مذهبی، وحدت و انسجام خود را به نمایش بگذارند و گفت: حضور مردم در صحنه علاوه بر ایجاد امید و نشاط اجتماعی، موجب دلگرمی مدافعان امنیت و تقویت سرمایه اجتماعی نظام اسلامی خواهد شد و مشارکت عمومی در این عرصه&zwnj;ها، بخشی از جهاد فرهنگی و اجتماعی در مسیر حفظ ارزش&zwnj;های انقلاب اسلامی است.

قبض&zwnj;های نجومی برق در سراوان غیرقابل&zwnj;قبول است
&nbsp;امام&zwnj;جمعه سراوان، در ادامه با انتقاد از برخی نارسایی&zwnj;ها در حوزه برق، خواستار برخورد جدی با استفاده&zwnj;کنندگان از انشعابات غیرمجاز و رفع بی&zwnj;عدالتی در محاسبه هزینه&zwnj;های برق شد.

&nbsp;وی اظهار داشت: شناسایی و برخورد با انشعابات برق غیرمجاز وظیفه دستگاه&zwnj;های متولی است و نباید هزینه تخلفات افراد سودجو بر دوش خانواده&zwnj;های ضعیف و اقشار کم&zwnj;درآمد جامعه قرار گیرد. کسانی که برای تأمین معاش و گذران زندگی خود با مشکلات فراوان مواجه هستند، نباید تاوان بی&zwnj;توجهی در نظارت و برخورد با متخلفان را بپردازند.

&nbsp;امام&zwnj;جمعه سراوان با تأکید بر لزوم رعایت حقوق مردم افزود: تحمیل هزینه&zwnj;های ناشی از مصرف&zwnj;های غیرمجاز به مشترکان قانونی، مصداق تضییع حقوق شهروندان و حق&zwnj;الناس است و مسئولان ذی&zwnj;ربط باید در برابر خداوند متعال و مردم پاسخگو باشند و این موضوع علاوه بر مغایرت باعدالت، از منظر قانونی نیز قابل&zwnj;قبول نیست و نیازمند رسیدگی فوری است.

&nbsp;حجت&zwnj;الاسلام والمسلمین بامری از مسئولان صنعت برق شهرستان و استان خواست با بررسی دقیق این موضوع، نسبت به شناسایی متخلفان، اصلاح روندهای موجود و رفع دغدغه&zwnj;های مردم اقدام کنند و گفت: انتظار می&zwnj;رود مسئولان شهرستان، مدیران شرکت برق استان و همچنین استانداری سیستان و بلوچستان با حساسیت ویژه این مطالبه مردمی را پیگیری کرده و برای حل آن تدابیر لازم را اتخاذ کنند.

&nbsp;وی در پایان خاطرنشان کرد: مردم سراوان همواره در صحنه&zwnj;های مختلف پشتیبان نظام اسلامی بوده&zwnj;اند و شایسته نیست به دلیل کم&zwnj;توجهی یا ضعف در نظارت برخی دستگاه&zwnj;ها با مشکلات و نگرانی&zwnj;های مضاعف مواجه شوند. خدمت صادقانه به مردم و صیانت از حقوق آنان باید در اولویت همه مسئولان قرار گیرد.

انتهای پیام/]]></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 11:52:29 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/news/724787/وحدت-ملی-رمز-اقتدار-ایران-اسلامی</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724787-b.jpg" length="39354" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>اقامه نماز جمعه 15 خرداد ماه 1405 زاهدان</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724792/1/اقامه-نماز-جمعه-15-خرداد-ماه-1405-زاهدان</link>
            <description></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 13:28:18 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724792/1/اقامه-نماز-جمعه-15-خرداد-ماه-1405-زاهدان</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724792-b.jpg" length="37608" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>از غدیر تا انقلاب اسلامی؛ تبیین مسیر ولایت در شکل‌گیری قدرت امروز ایران</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/news/724788/غدیر-انقلاب-اسلامی-تبیین-مسیر-ولایت-شکل-گیری-قدرت-امروز-ایران</link>
            <description><![CDATA[به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، آیت&zwnj;الله مصطفی محامی با تبیین ریشه&zwnj;های اعتقادی انقلاب اسلامی، این انقلاب را ثمره مکتب اهل&zwnj;بیت(ع) و برکات نعمت ولایت دانست و تأکید کرد: پیوند با ولایت، عامل اصلی عزت، اقتدار و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان است.

وی در خطبه&zwnj;های نماز جمعه این هفته زاهدان با اشاره به مناسبت&zwnj;هایی چون عید غدیر، مباهله و میلاد امام موسی کاظم(ع)، اظهار داشت: این وقایع تاریخی نشان&zwnj;دهنده مسیر صحیح هدایت امت اسلامی است و هرگونه فاصله گرفتن از این مسیر، موجب انحراف و ضعف در جامعه اسلامی خواهد شد.

غدیر و مباهله؛ شاخص&zwnj;های هدایت امت اسلامی

امام جمعه زاهدان با اشاره به واقعه مباهله و جایگاه اهل&zwnj;بیت(ع) در این رخداد تاریخی، افزود: حضور پیامبر اکرم(ص) در کنار نزدیک&zwnj;ترین اهل&zwnj;بیت خود در مباهله، نشانه&zwnj;ای روشن از حقانیت این مسیر و جایگاه ویژه آنان در هدایت جامعه است.

وی تصریح کرد: با وجود تأکیدات پیامبر اسلام(ص) در غدیر و حدیث ثقلین، جامعه اسلامی در صدر اسلام از این مسیر فاصله گرفت و همین انحراف، زمینه&zwnj;ساز بسیاری از مشکلات تاریخی و تفرقه در جهان اسلام شد.

آیت&zwnj;الله محامی ادامه داد: مهجور ماندن قرآن و اهل&zwnj;بیت(ع) موجب شد جامعه اسلامی از مسیر هدایت فاصله بگیرد، در حالی که این دو، مهم&zwnj;ترین سرمایه&zwnj;های هدایت انسان&zwnj;ها هستند.

نقش امامین انقلاب در تداوم مسیر ولایت
نماینده ولی&zwnj;فقیه در سیستان و بلوچستان با اشاره به نقش امام خمینی(ره) در احیای مکتب اهل&zwnj;بیت(ع) در عصر حاضر گفت: امام راحل با الهام از آموزه&zwnj;های این مکتب، نهضت انقلاب اسلامی را پایه&zwnj;گذاری کرد و با ۱۵ سال مجاهدت، این حرکت را به پیروزی رساند.

وی افزود: پس از پیروزی انقلاب، این مسیر در سایه رهبری مقام معظم رهبری ادامه یافت و امروز انقلاب اسلامی به درختی تنومند تبدیل شده که در برابر فتنه&zwnj;ها و توطئه&zwnj;های دشمنان ایستادگی کرده است.

محامی تأکید کرد: این استقامت و پایداری، نتیجه پیوند انقلاب با ولایت و حضور آگاهانه مردم در صحنه است.

هشدار درباره جنگ روانی دشمن و ضرورت حفظ وحدت
امام جمعه زاهدان با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: دشمن در شرایط کنونی به دنبال تضعیف تاب&zwnj;آوری مردم و ایجاد خطای محاسباتی در مسئولان است و با ترویج یأس، تردید و اختلاف، انسجام ملی را هدف قرار داده است.

وی افزود: مقابله با این توطئه&zwnj;ها نیازمند حفظ وحدت، تقویت امید در جامعه و تبعیت از رهنمودهای رهبری است.

محامی با تأکید بر نقش مردم در صیانت از انقلاب خاطرنشان کرد: مردم ایران همواره در صحنه حضور داشته&zwnj;اند و این حضور، بزرگ&zwnj;ترین پشتوانه نظام اسلامی در برابر تهدیدها است.

وی در پایان با تأکید بر لزوم مطالبه&zwnj;گری هوشمندانه از مسئولان گفت: جامعه باید ضمن اعتماد به مسئولان، اجرای دقیق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب را مطالبه کند تا کشور از آسیب خطاهای محاسباتی و نفوذ دشمن در امان بماند.

انتهای پیام/]]></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 12:04:58 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/news/724788/غدیر-انقلاب-اسلامی-تبیین-مسیر-ولایت-شکل-گیری-قدرت-امروز-ایران</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724788-b.jpg" length="33799" type="image/jpeg"/>
        </item>
        <item>
            <title>نماز جمعه 15 خرداد 1405 در نیمروز</title>
            <link>https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724804/1/نماز-جمعه-15-خرداد-1405-نیمروز</link>
            <description></description>
            <category>استان سیستان و بلوچستان</category>
            <pubDate>Fri, 05 Jun 2026 17:39:06 GMT</pubDate>
            <guid isPermaLink="false">https://www.taghribnews.com/fa/gallery/724804/1/نماز-جمعه-15-خرداد-1405-نیمروز</guid>
            <enclosure url="https://www.taghribnews.com/images/docs/000724/n00724804-b.jpg" length="49567" type="image/jpeg"/>
        </item>
    </channel>
</rss>
