عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، اظهار داشت: نبود بصیرت و وحدت در جوامع اسلامی موجب مشکلات فراوانی خواهد شد، امت اسلامی باید نسبت به اتفاقات وقایع روز، زمان شناس ، بصیر و شکیبا باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری، اظهار داشت: شهید سلیمانی دارای نقش موثر وکلیدی در خنثی سازی اهداف استکبار جهانی داشتند، سردار دلها در وحدت بخشی و ایجاد هماهنگی لازم در جبهه مقاومت نقس محوری داشتند و از رو موجب رعب و وحشت در میان استکبار جهانی شدند.
رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه علمیه قم، اظهار داشت: امت اسلام باید هوشیار و بیدار در مقابل فتنه و توطئه های رژیم صهیونیستی عمل کنند و در این بین از ظرفیت علما و اندیشمندان اهل علم و صاحب نفود استفاده کافی را ببرند.
استاد حوزه و دانشگاه، تاکید کرد: رژیم صهیونیستی پیوسته در حال برنامه ریزی و آسیب رساندن بر پیکره امت اسلام است فلذا تقویت و حفظ جبهه مقاومت راهکاری قدرتمند برای جلوگیری از اختلاف و تفرقه افکنی است.
پژوهشگر و استاد حوزه علمیه قم، اظهار داشت: وحدت و تقریب مسیر صحیح امت اسلامی برای رشد می باشد و از این رو مردان خدا با حفظ وحدت ، با روحیه و ایمانی قوی در میدان های حق علیه باطل گام خواهند برداشت.
نماینده مردم استان کرمانشاه در مجلس خبرگان رهبری،گفت: شهید سلیمانی دارای ابعاد شخصیتی گوناگون و روحیات و اخلاق برجسته بودند که سخن درباره چنین شخصیتی کار آسانی نمی باشد، ایشان در طول حیات خود خدمات ارزنده ای به تقویت وحدت و انسجام امت اسلامی کرد.
استاد دانشگاه و حوزه علمیه قم، اظهار داشت: اقدام جمهوری اسلامی ایران و نهادهای تقریبی جهان اسلام می تواند الگویی مناسب برای کشورهای منطقه باشد تا بتوانند در احیای تشکیل امت واحده گام موثری بردارند.
امام جمعه اهل سنت بیرجند، اظهار داشت: امت اسلامی باید با تکیه بر رهنمودهای پیامبر اسلام و با روحیه عظیم تقوا و هوشیاری لازم در میدان های جبهه حق علیه باطل با قدرت و مجدانه حضور یابند تا دشمنان اسلام جرات آسیب رساندن به ممالک اسلامی را نداشته باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، گفت: شهید سلیمانی خدمات شایانی را به مسلمانان و غیرمسلمانان اعم ازیمن ، عراق ، سوریه و دیگر کشورهای منطقه و جهان داشتد که در این میان فرقی را میان مذاهب و ادیان قائل نبودند، ایشان به فریاد هر مظلوم برای کمک رسانی لبیک می گفتند.
استاد حوزه و دانشگاه، گفت: امت اسلامی باید با تقوا و عمل به دستورات قرآن کریم و سیره ائمه اطهار، همدلی و وحدت را در خود حفظ نموده و پشتیان یکدیگر باشند.
امام جمعه اهل سنت شهرستان کنگان، گفت: جهان اسلام در عصر حاضر نیاز ضروری به وحدت و انسجام دارد، فلذا یکپارچگی جبهه مقاومت در این شرایط حساس امری لازم و حائز اهمیت است.
امام جمعه اهل سنت سیریک هرمزگان، اذعان داشت: حکام و روسای کشورهای اسلامی باید قرآن کریم و دستورات پیامبر اسلام را محور وحدت قرار داده و نسبت به وظایف خود همگام با علما و اندیشمندان اسلام اهتمام ورزیده و حرکت نمایند.
مدیر اداره تولید محتوای دیجیتال پژوهشگاه مطالعاتی تقریبی، گفت: سپهبد قاسم سلیمانی تجلي و نماد یک مکتب بود و اتحاد اسلامی و مقاومت را متجلی ساخت و هم در زمان حیات خود و هم در زمان شهادت خود و هم اکنون بعد از شهادتش باعث گسترش وحدت اسلامی میان جهان اسلام و حتی میان همه آزادمردان جهان بوده است.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه اصفهان، گفت: شهید سلیمانی معجزات فراوانی را در میدان های مختلف آفرید، بسیاری از افراد سرشناس در کشورهای مختلف خودرا سرباز او می دانستند زیرا ایشان فردی با ایمان و دارای خلوص نیت بود که خداوند متعال از این جهت او را محبوب دلها قرار داد.
نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن اظهار داشت: سردار دلها شهید سلیمانی دارای جاذبه ها و مقبولیت فوق العاده ای در جهان اسلام بودند، او شخصیتی ذی نفوذ در جهان و سران نظامی و سیاسی بود و خداوند متعال دراین مسیر او را عزیز و جایگاهش را رفیع قرار داد.
امام جمعه اهل سنت و مدیر مدرسه شافعیه سقز، گفت: جبهه مقاومت در طول سالیان اخیر با اقتدار از کیان اسلامی دفاع کرده است، قطعا وحدت و تقریب همگام با جبهه مقاومت مانع پیشروی توطئه های اسرائیل غاصب در منطقه شده است.
عضو شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، گفت:شهید سلیمانی به عنوان قوی ترین فرد نظامی نه فقط در خاورمیانه بلکه در دنیا مطرح بود، او قدرت فرماندهی قوی در برابر توطئه های دشمنان را دارا بود و در کنار آن دارای شمّ سیاسی بسیار قوی ، حکیمانه و افق بلند بود.
امام جمعه سمنان گفت: شهید سلیمانی زحمات ارزشمندی را در سپاه قدس و تحت لوای اسلام انجام دادند، شهید سلیمانی را می توان نماد جبهه مقاومت و الگویی برای ملتهای مظلوم و مستضعف جهان دانست.
نایب رئیس مجمع عمومی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، بیان داشت: یکی از اهداف اصلی دشمنان اسلام خصوصا استکبار جهانی ایجاد جنگ و تشتت در بین امت اسلامی است؛ انشاالله به برکت مجمع جهانی تقریب و خون شهدای وحدت موفقیت های بزرگی نصیب امت اسلام خواهد شد.