>> تقویت و ارتقای باورهای دینی و فرهنگی نقش موثری در حل مشکلات جوامع دارد | خبرگزاری تقریب (TNA)
تاریخ انتشار۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۵:۱۸
کد مطلب : 174918
وزیر فرهنگ در دیدار با شورای گفت وگوی بین ادیان واتیکان:

تقویت و ارتقای باورهای دینی و فرهنگی نقش موثری در حل مشکلات جوامع دارد

تنا
بسیاری از مشکلات که جوامع امروزی از آن رنج می برند ناشی از مسایل فرهنگی آنهاست و هر چه به ارتقای فرهنگ و تقویت باورهای دینی این جوامع کمک شود به طور قطع بهتر می توانیم با مشکلات و مسایل روبرو شویم و در جهت حل و فصل آنها چاره اندیشی کنیم.
تقویت و ارتقای باورهای دینی و فرهنگی نقش موثری در حل مشکلات جوامع دارد
"علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز در دیدار با شورای پاپی گفت وگوی بین ادیان واتیکان گفت: نسل جوان امروز با چالش هایی روبروست و این نسل از سنت های گذشته خود گسسته است و ما باید دنیای زیبایی مشمول از اعتقادات و باورهای دینی برای آنها ترسیم کنیم.

وی افزود: گفت­ وگوی بین ادیان می تواند در شناخت از یکدیگر و ایجاد بستر و زمینه ­های همکاری بیشتر بین اسلام و مسیحیت موثر باشد و هر چه بتوانیم متون دینی خود را ترجمه، منتشر و در اختیار یکدیگر قرار دهیم به این شناخت کمک بیشتری می­کنیم.

جنتی ادامه داد: بازدید از مراکز دینی یکدیگر نیز از جمله بازدید از واتیکان در اروپا و مرکز حوزه علمیه قم در ایران از دیگر راه هایی است که می تواند در شناخت دین اسلام و مسیحیت برای دو طرف مفید باشد.

وی با اشاره به جریانات تکفیری، گفت: همه ادیان توحیدی یک هدف را دنبال می­کنند؛ و مقابله با جریانات تکفیری که امروز بروز یافته است و مملو از خشونت و انسان کشی است؛ از جمله ضروریاتی است که باید دنیای اسلام و مسیحیت دست در دست یکدیگر با آن به مباره بپردازند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: خوشبختانه جامعه مسیحیت در ایران با آرامش و همزیستی مسالمت آمیزی در کنار شهروندان ایران زندگی می کنند و همه ایرانیان مسلمان نسبت به آنها روابط عاطفی مثبتی دارند.

وزیر فرهنگ ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با نمایندگان اقلیت های دینی در مجلس شورای اسلامی ارتباط نزدیک و همکاری های بسیار خوبی در زمینه های مختلف دارد و به ساخت کلیساها، چاپ کتاب ها، نشریات و مطبوعات آنها برای اینکه بتوانند آزادانه با تعالیم مسیحیت بیشتر آشنا شوند؛ کمک می­ کند.

جنتی گفت: امیدوارم این همزیستی به عنوان نمونه و الگویی برای سایر کشورهای اسلامی باشد زیرا گفت وگوهایی که تاکنون بین اسلام و مسیحیت صورت گرفته منجر به همدلی و نزدیکی بیشتر در جهت حل و فصل بسیاری از مسایل و اتخاذ تصمیمات مناسب برای برخورد با برخی از مشکلاتی که امروز جهان با آن روبروست؛ شده است.

وی با اشاره به پیشنهاد سال گذشته رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل مبنی بر مبارزه با خشونت و افراطی گری، ادامه داد: این پیشنهاد به تصویب و اجماع اعضای مجمع عمومی سازمان ملل رسید ولی متاسفانه در عمل شاهد خونریزی، کشتار، خشونت و آوارگی بسیاری از زنان و کودکان بی گناه هستیم و در چنین شرایط لازم است در کنار هم به گفت وگو بپردازیم و روی مسایل و دردهای مشترک بحث کرده و برای آنها چاره­ جویی کنیم.

در ادامه "ژان لویی توران" رییس شورای پاپی گفت­ وگوی بین ادیان واتیکان از ایران به عنوان معبد فرهنگ یاد کرد و گفت: هر دینی در بستر یک فرهنگ به وجود می آید و رشد می کند و مسلمانان و مسیحیان همواره در طول تاریخ با یکدیگر ارتباط داشته اند و پدیده های جدیدی را به وجود آورده­ اند.

وی با اشاره به اینکه جوانان امروز نمی­توانند با سنت روبه رو شوند؛ گفت: نسل جدید آگاهی های زیادی دارند ولی نمی دانند چگونه باید این آگاهی ها را سامان بدهند و راه حل این مشکل این است که آنها باید به این نتیجه برسند که مذهب و دین اعتبار خاص خود را دارد.

رییس شورای پاپی گفت وگوی بین ادیان واتیکان افزود: امروزه شاهد وقایعی هستیم که به دست مسلمانان انجام نمی شود بلکه این جنایات از سوی جانیان و خشونت طلبان صورت می گیرد ولی متاسفانه تاثیر بدی از اسلام در دنیا به جا می گذارد که باید تلاش کنیم اعتبار مذهب را برگردانیم زیرا بدون دین چیزی را نمی توان درک کرد و مذهب ریشه حل بسیاری از مشکلات است.

وی گفت: باید تلاش کنیم فرهنگ گفت وگوی بین ادیان را اشاعه دهیم و خوبی ها را از یکدیگر یاد بگیریم زیرا همه عضو یک خانواده هستیم.
https://taghribnews.com/vdchzknz623nqwd.tft2.html
مرجع : روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی