تاریخ انتشار۲ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۹:۴۵
کد مطلب : 245643

دیدار رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با آیت الله هاشمی شاهرودی

حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی به همراه حجت الاسلام والمسلمین گلزاده معاون پژوهشی پژوهشگاه مطالعات تقریبی در ادامه دیدار ها ی خود با مراجع عظام به منظور معرفی موسوعه گرانسنگ « السنه النبویه فی مصادر المذاهب الاسلامیه » با آیت الله هاشمی شاهرودی دیدار و گفتگو کردند .
دیدار رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با آیت الله هاشمی شاهرودی
در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین دکتر مختاری رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با اشاره به تدوین و چاپ موسوعه 20 جلدی « السنه النبویه فی مصادر المذاهب الاسلامیه » گفت: تدوین این کتاب با همت پژوهشگران پژوهشگاه مطالعات تقریبی و جمعی از محقیقن حوزه حدود  13 سال طول کشیده است که در آن  بسیاری از احادیث مشترک بین شیعه و سنی استخراج شده است .
 
 دکتر مختاری با اشاره به دیگر تالیفات پژوهشگاه مطالعات تقریبی افزود: از دیگر تالیفات مهم این پژوهشگاه کتاب الشیعه من وجهه نظر اهل السنه  و کتاب فی سبیل الامه الاسلامیه است . و همچنین کتاب اهل السنه من وجهه نظر الشیعه  در حال تدوین است . 
 
دکتر مختاری ضمن ابلاغ پیام دعوت دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب به ایشان  جهت شرکت در مراسم رونمایی افزود : رونمایی از این موسوعه گرانسنگ  5 مهر در دارالشفا حوزه علمیه و با حضور علما و مراجع انجام خواهد شد . و انشاالله یک دوره از این موسوعه را به مراجع عظام ایران و نجف اهدا خواهیم کرد .
 
در ادامه دیدار آیت الله شاهرودی ضمن تقدیر از تلاش های پژوهشگاه مطالعات  تقریبی برای تدوین و چاپ این موسوعه اظهار داشت  :‌تدوین این موسوعه با این کیفیت کار بسیار بزرگی است . انجام کارهای مقارن نیاز به دقت نظر و حساسیت بالایی دارد که الحمدلله در این موسوعه مشاهده می شود .
 
ایشان افزود : دشمنان اسلام امروزه با تفرقه افکنی سعی در بهم زدن وحدت مسلمانان دارند و وهابیت  با هزینه های سرسام آور در این مسیر گام برمی دارد و سعی در ایجاد تفرقه می کند .با این شرایط تنها راه مبارزه با وهابیت کارهای پژوهشی متقن و مستدل است .
 
استاد سطوح عالی حوزه با شاره به ضرورت توزیع مناسب این موسوعه گفت : این موسوعه باید به دست تمام علمای جهان اسلام برسد تا از این موسوعه بهرمند شوند .
 
آیت الله  شاهرودی در پایان ارسال این موسوعه را برای علمای اندونزی ضروری دانسته و خاطر نشان کرد : بنده در سفر به اندونزی شاهد بودم که در این کشور آمادگی بسیار بالایی برای فعالیت های تقریبی وجود دارد و باید به علت جمعیت عظیم مسلمان در این کشور نگاه ویژه ای به این کشور داشت . همچنین جماعه العلمای اندونزی که باید این موسوعه برای آنها ارسال شود تا از این موسوعه مقارن استفاده کنند .
 
https://taghribnews.com/vdcbasb5frhba0p.uiur.html
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی